HDRip
+230
Голосів: 67
Переклад: Одноголосный
Прем'єра: (РФ) 29 марта (2015)
Жанр: Історичні фільми / Фільми Драми
Країна: США
Час: 125 мин.
Рік: 2015
Слоган: -
Режисер:
Актори:
Плеєр 1 Плеєр 2

Вбивство Ісуса 2015

Знаючи про пророцтва Ісаї, іудейський цар Ірод з жахом чекав того дня, коли з'явиться Син Ізраїльський. Згідно з пророцтвом, Месія покладе край царюванню чоловіка, і він щоночі бачив кошмарні сни про кінець свого правління. У народі Ірода не любили за його пресмыкание перед Римом, і він це знав, тому рідко виходив до людей. Одного разу в Єрусалим прибули посланці з індійських земель і попросили дозволу у короля стати свідками народження Месії. Вони запевнили його, що зірки вже вказали точну дату його народження, і у них є спосіб, за допомогою якого посланці без проблем знайдуть потрібного новонародженого. Герой фільму «Вбивство Ісуса» дозволив посланникам провести свої ритуали і попросив їх повідомити, як тільки розшукають Месію, щоб цар міг особисто поклонитися йому. Насправді Ірод планував дізнатися, в якому селі народився обраний Богом дитина, і вбити його, щоб не збулося пророцтво. Йосип, батько малюка, який живе у Вифлеємі, теж знав про пророцтво, і коли посланці вказали на його сина, як на Месію, він терміново покинув батьківщину з сім'єю і перебрався в Єгипет, щоб сховатися від переслідувань. Через кілька років після смерті тирана та повернення Йосипа на батьківщину, Ісус жив і працював теслею в місті Назареті. Він вірив у Бога, але з обережністю ставився до свого призначення. Незабаром після хрещення він став знаходити більш вагомі підтвердження пророцтвам. Перше чудо посланник Божий сотворив, коли допоміг простому рибалці. У того давно не було улову, і Ісус молився, після чого мережі миттєво наповнилися рибою. Це був знак, який вселив в чоловіка впевненість у своїй силі і зміцнив в ньому віру. Найближчим часом таких знаків буде безліч, і вони приведуть Пророка до потрібного рішення..